Dobro došli na nove web stranice benda Cubismo!


05. 07. 2006

Na Sajmu glazbe u Splitu na splitskom festivalu biti će prezentacija Logic Pro7 programa (prezenter Krešimir Tomec, basist i producent grupe Cubismo), na kojoj će između ostalog biti predstavljen dio materijala novog CD-a grupe Cubismo, najavljenog za jesen 2006.
Na prezentaciji će biti opisana metodologija rada (laptop-desktop) na MAC računalima i Logic Pro7 programu.
Dođite i uvjerite se zašto je Logic Pro7 ultimativni program za izradu i oblikovanje zvuka, te premijerno poslušajte dio novog Cubismovog CD-a1!


5.6. 2006.

Ljeto je pred vratima, a samim time i vrijeme velikih otvorenih koncerata, a ove godine ih (hvala bogu) Cubismo ima zaista mnogo. Nakon koncertne proslave 10 godišnjice benda u zagrebačkom Boogaloo-u, i još nekoliko koncerata nakon toga, sada vam najavljujemo gdje ćete (za sada) sve moći gledati i slušati Cubismo ovoga ljeta. Izdvajamo veće nastupe, a osim njih ćete nas sigurno moći vidjeti i u mnogim klubovima po obali i drugdje. Želimo vam je vruće i nezaboravno ljeto.

16.6. – Pula , otvaranje Aruba puba

23.6. – veliki salsa festival u Rovinju ( www.crosalsafestival.com )

29.6. – Beograd (Tašmajdan), prvi samostalni koncert Cubisma na stadionu

30.6. – Niš

7.7. – Gospić (Gospićko kulturno ljeto)

8.7. – Maribor (Lent festival - zatvaranje)

9.7. – Novi Sad (Exit festival)

13.7. – Celje (Veronikini večeri)

14.7. – Velenje

30 7. – Vodice (jazz festival)


CUBISMO U BOOGALOO-U 6. 5. 2006.

U subotu, 6. 5. grupa Cubismo će održati samostalni koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo.Iako je Cubismo neprestano koncertno aktivan, biti će to njihov prvi samostalni koncert u Zagrebu nakon gotovo dvije godine. U međuvremenu je Cubismo proslavio i 10 godina postojanja , što je obilježeno i izdavanjem njihovog prvog DVD-a. Koncert u Boogaloo-u će ujedino biti i promocija tog DVD-a, kao i koncertno obilježavanje 10-godišnjice grupe. Uz razna iznenađenja, za ovu priliku Cubismo će predstaviti čak 3 pjevača, i to iz Kube, Ekvadora i Venecuele. Uz to uz, na nastupu će im se pridružiti i atraktivne kubanske plesačice i drugi gosti iznenađenja.
Cijeli događaj je zamišljen i kao obilježavanje 10 godišnje tradicije salse i kubanske glazbe u hrvatskoj, čija je scena danas prilično jaka, preko raznih glazbenih sastava i mnogih plesnih škola, a čiju je lavinu pokrenuo sam Cubismo.
Cubismov DVD je i dobitnik ovogodišnjeg Porina , kao najbolji glazbeni video program, te je do sada Cubismo za svojih 6 izdatih albuma i DVD-om dobitnik 21 Porina, što ga čini najnagrađivanijim sastavom u povijesti te nagrade.
Na koncertu u Boogaloo-u Cubismo će po prvi puta izvesti i nekoliko pjesama sa svojeg novog albuma , čiji se izlazak planira na jesen ove godine.